Vodič za Internet kupnju

Uvjeti korištenja

Uvod

Za vrijeme korištenja servisa WebTrgovine.hr, primjenjuju se ovdje navedeni uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. WebTrgovine.hr zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge WebTrgovine.hr servisa uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke za obavještavanje posjetitelja, a za normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja.

Uporaba i zaštita osobnih podataka, korištenje kolačića (eng. cookies)

WebTrgovine.hr ne koristi niti prikuplja osobne podatke posjetitelja. WebTrgovine.hr koristi usluge servisa Google Analytics za kako bi unaprijedili i poboljšalji funkcinalnost stranica, te prilagodili sustav oglašavanja.

Jamstvo

WebTrgovine.hr ne jamči točnost objavljenih informacija o proizvodima i web trgovinama. Sve podatke je potrebno samostalno provjeriti na stranicama određene web trgovine.

Odgovornost

WebTrgovine.hr isključuje svoju odgovornost od bilo kakve štete, gubitka ili ozljede koji mogu nastati izravno ili posredno zbog:

  • korištenja stranica WebTrgovine.hr
  • korištenja stranica na koje vode linkovi sa WebTrgovine.hr
  • informacija objavljenih na WebTrgovine.hr
  • uporabe, nemogućnosti uporabe ili zlouporabe bilo koje od gore navedenih stranica

Kao pružatelj usluge informacijskog društva, WebTrgovine.hr odnosno vlasnik servisa nije odgovoran niti dužan pregledavati podatke koje je pohranio, prenio ili učinio dostupnima, odnosno ispitivati okolnosti koje bi upućivale na nedopušteno djelovanje korisnika.

Autorska prava

Podaci na WebTrgovine.hr su zaštićeni Zakonom o autorskom pravu. Autorska prava koja se odnose na WebTrgovine.hr uključuju tekstove, njihovo oblikovanje, slikovne sadržaje i druge grafičke prikaze koji pripadaju WebTrgovine.hr odnosno pružatelja usluge i/ili oglašivaču partneru. Podaci se mogu koristiti samo na način predviđen ovim Pravilima i uvjetima korištenja partnera. Korištenjem podataka u druge svrhe, kao i kopiranjem, prijepisom, distribuiranjem podataka, bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu te podliježete sankcijama. WebTrgovine.hr se izuzima od odgovornosti i/ili sudjelovanja u eventualnim sporovima u vezi s povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača na WebTrgovine.hr.